Cristina Pocora a avut o serie de realizări ca și deputat. Printre acestea se numără mărirea alocațiilor pentru copii în 2015 cu 100%, de la 42 de lei la 84 de lei, scrie voxbiz.ro.

De asemenea, a fost și purtător de cuvânt al PNL până să-i fie luat locul de Alina Gorghiu după demisia lui Crin Antonescu.

Pe de altă parte, Dan Cruceru, lucrează de peste 15 ani în televiziune, la Pro TV și Prima TV și a ajuns celebru datorită emisiunii „Poveștiri adevărate”. În ultimii ani acesta s-a orientat spre blogging și vlogging, înființând „TatiCool”, unul dintre cele mai importante nume din zona influencerilor de parenting.

Ce-i așteaptă pe concurenți și care sunt aceștia

Cei 20 de concurenți vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D. Aceștia s-au îmbarcat deja în aeronava spre Republica Dominicană, locul unde se vor lupta pentru a-și depăsi limitele și a demonstra că pot fi “supraviețuitori”.

Concurenții vor avea de înfruntat condițiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca niște naufragiați pe o insulă pustie. Își vor construi singuri adăpost, se vor hrăni cu ce le oferă natura, vor încerca să găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup și a rezista cât mai mult într-un mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obișnuiți.

20 de caractere diferite, cu povești de viață inedite, oameni cu emoții și așteptări uriașe, cu toții vor fi nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur invingător.

Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin.

Premiera celui mai dramatic reality televizat, “Survivor Romania”, va avea loc în această sâmbătă, de la ora 20:00! Telespectatorii vor fi martorii unui reality sută la sută autentic, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.


Te-ar putea interesa și: