„Am promis că revin cu amănunte despre cei doi "ziariști" care mă porcăiau aseară la B1 TV. E totuși o performanță să te atace Sputnik și B1 TV în aceeași zi. O fac cu dezgust, dar m-am săturat să nu răspund unora care s-au obișnuit să fie slugă la casă mare,” susține Dan Andronic, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, despre Sorina Matei, Andronic susține că „e atât de competentă încât trebuie să apeleze la directorul SRI, la directorul SPP, să plângă, să amenințe, ca să fie angajată. De obicei la B1 TV. În rest toți sunt proști, numai ea înțelege.”

„A luat bani buni de la "penalul" Voiculescu, la "penalul" Ghiță, a fost angajată la intervenția SRI, la B1 TV a primit salariu din contribuția altui "penal", aici Sorin Oancea poate veni cu mai multe amănunte, așa că să mă scutească cu "integritatea" ei jurnalistică. E doar o trompetă,” declară Andronic.

În ceea ce-l privește pe Sabin Orcan, Andronic susține că acesta nu a avut nicio jenă să se pună în slujba „penalului” Patriciu, pe un salariu de 3000-4000 de euro, pentru ca mai apoi să sară direct la o remunerație de 10.000 euro, bani plătiți de Adamescu.

„Pe vremea când era la România Liberă, în loc să-și plătească oamenii, își cumpăra mașină. Pe vremea când era redactor-șef îmi trimitea mailuri prin care mă ruga să public diverse materiale împotriva lui Kovesi (știți că el este mare luptător împotriva corupție!) sau mă ruga să nu publicăm materiale care puteau aduce prejudicii patronilor săi. Îl împingea onestitatea de la spate. Fiind un mare caracter, când a plecat de la România Liberă a lăsat o mare parte a oamenilor neplătiți, a furat toată redacția, inclusiv omul de la DTP, ca să înceapă proiectul "Newsweek," declară Dan Andronic.

Același Andronic susține că Sabin Orcan a reușit să-i intre în grații lui Adamescu după  ce a organizat la Londra un seminar în care denunța abuzurile comise de DNA.

„Am spus la un moment dat că i-a intrat în grațiile lui Alexander Adamescu când a organizat un seminar la Londra în care denunța abuzurile DNA. 
A încercat să-l racoleze și pe Traian Băsescu. A fost refuzat, deși i-a promis că-i plătește toate cheltuielile. Vă dați seama câtă minte are? Să vorbești așa cu Băsescu…
Un amănunt pe care l-am aflat zilele trecute este că același lucru l-a încercat și cu Ion Cristoiu. Pe care acum îl înjură pe toate posturile TV, îl face securist, etc. Cristoiu era bun când trebuia să încaseze cașcavalul,” conchide Dan Andronic.