“Acest parteneriat cu Lenovo combină pasiunile mele pentru tehnologia și pentru designul care ne îmbunătățesc viața. Abia aștept să ajut Lenovo în dezvoltarea viitoarelor produse inteligente și mobile, începând cu tableta Yoga,” a declarat Ashton Kutcher.  “Lenovo înseamnă inovație și puterea de a conduce. Antreprenoriatul face parte din ADN-ul companiei și nu cred că ne-am fi putut potrivi mai bine.”

În prezent Kutcher joacă în comedia CBS Two and a Half Men, care este transmisă în întreaga lume. El  dobândit de asemenea recunoaștere pentru investițiile în tehnologie pe care le-a făcut în ultimii ani și este co-fondator al A-Grade Investments, care a oferit finanțare și colaborare mai multor companii din tehnologie, inclusive Airbnb, Fab, Foursquare, Spotify, Path și Uber.

Ashton Kutcher este un actor, antreprenor, investitor în tehnologie, producător și filantrop. In 2011, Kutcher a fost co-fondatorul unui fond de investiții, A-Grade Investments, alături de Ron Burkle și Guy Oseary. Până în prezent, A-Grade a investit în mai multe companii din tehnologie, inclusive Airbnb, Flipboard, Foursquare, Path, Quora, Shazam, SoundCloud, Spotify, The Fancy și Uber. Ca filantrop, Kutcher a contribuit la crearea Thorn: Digital Defenders of Children (www.wearethorn.org). Thorn construiește și investește în cele mai noi tehnologii pentru a lupta împotriva exploatării sexuale a copiilor.  În 2010, Kutcher a fost inclus de Time Magazine în topul celor mai influenți 100 de oameni. În același an, compania sa, Katalyst, a fost numită în topul celor mai inspiraționale companii inovatoare de către Ad Age și una din cele mai inovatoare 10 companii nominalizate de Fast Company Magazine. In 2011, Vanity Fair l-a numit pe Kutcher în clasamentul care identifică cei mai inovatori 50 de vizionari, antreprenori si talente ale ingineriei.
<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/vQRp9FPvFF0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>