Asesoft Distribution, divizia de distributie a companiei IT Asesoft, a realizat in 2006 o cifra de afaceri de 72.2 milioane de dolari, in crestere 51% fata de anul anterior, si planuieste pentru 2007 o consolidare a companiei la nivelul platformei de distributie, a parteneriatelor adresate companiilor din canalul de distributie din Romania si a extinderii in regiune pe baza modelului de livrare directa, informeaza un comunicat Asesoft. 

“In 2006, am pastrat un ritm de crestere important a cifrei de afaceri, care este rezultatul unei bune armonizari intre sustinerea partenerilor si oferirea de solutii constant imbunatatite. Pentru acest an, avem ca obiective principale consolidarea canalului propriu de distributie si a portofoliului de produse.”, a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution. 

In 2006, Asesoft Distribution a incheiat contracte de distributie cu producatorii de componente IT Gigabyte, pentru placi de baza si componente PC, cu Kingston, pentru memorii, si cu LG, pentru unitati optice, monitoare si telefoane mobile. 

Potrivit comunicatului, compania de distributie IT isi propune intr-un termen scurt adaugarea la platforma logistica a unor spatii de depozitare cu o suprafata de 8000 mp in Bucuresti datorita cresterii volumului de produse, si realizarea unei cifre de afaceri de 95 de milioane de dolari in 2007. 

Asesoft Distribution distribuie in Romania produsele marcilor AMD, Asrock, Delux, Flybook, Gigabyte, Galaxy, HIS, Horizon, Intel, Kingston, LG, Maxtor, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Sony. Asesoft Distribution este Western Digital Gold Partner si Microsoft Certified Partner, este certificata ISO 9001 si activeaza prin reteaua de parteneri in tara si in Serbia.

Sursa: Capital 22 Ianuarie 2007