Kevin Lynch va părăsi Adobe, unde ocupă funcţia de Chief Technology Officer, începând din 22 martie. Cei de la Adobe au anunţat că nu vor aduce pe nimeni în locul său, responsabilităţile lui Lynch fiind preluate de CEO-ul Shantanu Narayen şi de vicepreşedintele Bryan Lamkin.

Alegerea celor de la Apple este surprinzătoare pentru majoritatea analiştilor care menţionează conflictul dintre Apple şi Adobe în ceea ce priveşte programul Flash, al acesteia din urmă. Steve Jobs a declarat că Flash este un program care nu are ce căuta pe produsele Apple, iPhone şi iPad. Lynch declara pe atunci că acestă decizie îi va costa pe cei de la Apple mulţi clienţi.

Lynch s-a alăturat Adobe odată cu preluarea Macromedia, companie la care a lucrat şi Phil Schiller, marketing executiv Apple. Lynch a mai lucrat la General Magic o companie fondată de Apple.

La Apple, Lynch ar putea contribui la dezvoltarea serviciilor cloud, care permite clienţilor să acceseze conţinut de pe diferite dispozitive, este de părere Jeffrey Hammond, analist la Forrester Research.
Sursa: Cnet.com