A fost nuntă mare, în weekend, în județul Olt. Lia Olguța Vasilescu s-a căsătorit pentru a doua oară iar ales inimii sale a fost, de această dată Claudiu manda. Cei doi miri au ales să petreacă alături de 500 de persoane într-un local situat în comuna Ișlanița, în județul Olt. Locaţia se numeşte Riviera Ballroom şi, conform prezentării, „este un mix intre modern şi retro inspirat subtil din America anilor ’50, cu un decor mascat din influentele Broadway-ului, un spaţiu care combină un decor de teatru cu zona de mese / restaurant, un fel de „melody-club” reinventat”.
Toți invitații au fost aleși pe sprânceană. Dintre aceștia, unul a surprins, cu siguranță, pe toată lumea. Este vorba de Viorica Dăncilă. Premierul a ales o ținută inedită. Premierul a purtat o rochie lungă în spate, cu trenă, dar scurtă în față. Dăncilă a a ajuns la petrecerea de nuntă la orele 20:00, în cursul zilei de sâmbătă. Primul-ministru a ieșit foarte repede din automobilul care a lăsat-o la locația mai sus-amintită și a urat scurt „casă de piatră” acestora, fără a face și alte declarații.

Vezi și FOTO/Au apărut pozele de la nunta Olguței Vasilescu. Dragnea, surprins în ipostaze tandre

De altfel, pozele care au apărut de la momentul evenimentului au făcut deliciul presei. Vedeta evenimentului a fost nimeni altul decât Liviu Dragnea, care a fost imortalizat în ipostaze tandre cu Irina.
Lia Olguța Vasilescu a ales să poarte o rochie elegantă, lungă și dreaptă. cu mâneci luni. Claudiu Manda a optat pentru un costum clasic, negru, cu papion. Conform surselor Capital, ținutele ar fi costat câteva mii de euro.
La petrecere au participat cei mai importanți membri din PSD, printre care și premierul Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

Citește și Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, desfiinţaţi în ziua nunţii: Superbul cuplu, pe care l-as numi, alba-negrul