Bucurie pentru fanii Apple. Compania a dezvăluit ce spațiu de stocare va avea iPhone 13

Chiar dacă Apple va anunța noua serie de produse pe data de 14 septembrie, mai mult informații despre noile modele modele au ieșit la iveală. Așadar, se pare că Apple se pregătește să prezinte oficial iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max, care vor avea fiecare o variantă dotată cu spațiu de stocare de 1 TB.

Concret, versiunile iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max ar urma să aibă patru opțiuni în ceea ce privește spațiul de stocare, asta după ce compania americană a fost criticată des din cauza lipsei de spațiu a produselor sale. Așadar, cele patru versiuni de spațiu de stocare sunt 128GB, 256GB, 512GB şi 1TB.

În ceea ce privește celelalte versiuni, nici acestea nu vor fi lăsate în urmă. Pentru modelele iPhone 13 şi iPhone 13 Mini se va renunța la varianta de 64 GB, urmând ca spațiile de stocare să fie 128GB, 256GB şi 512GB.

Ce culori vor avea noile produse

Presa internațională a scris despre mai multe culori pe care noile modele le-ar putea avea, însă recent a apărut o listă finală de nuanțe. Cel care a scos la iveală această listă este un retailer ucrainian, care a și confirmat configurațiile de stocare.

Așadar, iPhone 13 Mini va debuta pe negru, albastru, violet, roz, alb și roșu. iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max vor avea culori mai clasice precum negru, argintiu, auriu și bronz.

Lansarea iPhone 13 va avea loc pe 14 septembrie

Recent, compania americană a anunțat evenimentul de lansare ale noilor sale produse. Evenimentul poartă numele de ”California Streaming” și va avea loc marți, 14 septembrie, începând cu 20:00, ora locală a României.

Evenimentul va dura o oră jumătate și este de așteptat ca Apple să anunțe patru noi iPhone-uri, Apple Watch Series 7 și iPad Mini 6. Există și posibilitatea ca Apple să anunțe un nou Mac Pro, iMac, MacBook-uri.

Sursă foto: Dreamstime