Aflat la Sibiu pentru lansarea programului electoral, Dan Barna a făcut, vineri seară, un anunţ aşteptat de mulţi. Candidatul Alianţei USR – PLUS pentru alegerile prezidenţiale a spus cine va fi premierul cu care Alianţa promite că va duce la îndeplinire reformele economice. Acesta va fi Dacian Cioloş, liderul PLUS, a precizat Dan Barna.

“Alianța USR-PLUS este viitorul acestei țări. Și mulțumesc, Dacian, pentru cuvintele frumoase. Viitorul prim-ministru al României – îl avem aici, alături de noi”, a declarat Dan Barna.

Liderul USR reconfirmă astfel cele stabilite în luna iulie a acestui an, când liderii celor două formaţiuni au anunţat pentru prima oară tandemul Dan Barna – preşedinte şi Dacian Cioloş – premier, dar şi faptul că USR şi PLUS vor merge împreună la alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare.

“Reacții, ovații au fost aici în studio, acoperite însă de aplauzele de acolo, din sală. Toată lumea a fost extrem de încântată auzind că domnul Cioloș, cel cu guvernarea zero s-ar putea întoarce într-o formulă de agregare, oricare ar fi ea”, a comentat, ironic, Adrian Ursu la Antena 3.