Cât costă o noapte de cazare în complexul lui Dan Bittman? Vedeta a făcut renovări

În urmă cu șase ani, Dan Bittman și-a deschis propria afacere, în care a investit circa 700.000 de euro. Vedeta a inaugurat un complex de sporturi nautice cu căsuțe din lemn, pe malul Lacului Sulimanu, la aproape 50 de kilometri de București.

Complexul său a fost redeschis pe data de 1 mai 2023. În acest an, însă, au crescut prețurile pentru cazare.

O noapte costă între 350 lei – 450 lei, însă, din fericire, oamenii se pot bucura de piscină, caiac, sporturi nautice și multe alte activități la aceleași prețuri, respectiv: 30 de lei abonamentul pe zi la piscină, 50 de lei pentru 40 de minute de caiac și 100 de lei pe zi pentru un echipament complet pentru sporturile nautice.

„În această perioadă, cazarea este de 350 de lei pe noapte, la bungalow, pentru trei persoane, și de 450 de lei, pe noapte, la apartament, pentru cinci persoane. Sunt mai scumpe, vara asta, pentru că sunt refăcute în totalitate. Recomandăm pentru o familie cu copii, sfârșitul lui iunie. Atunci este cel mai bine, pentru relaxare și pescuit. Apa lacului este caldă, când afară e soare și frumos, ajunge și la 19 grade.

Pentru sporturile nautice, noi ne dăm cu neopren subțire, însă alți turiști nu au folosit neopren, depinde cât de rezistent ești. S-au menținut însă prețurile la activitățile sportive și de distracție.

Am dat și cu substanțe pentru țânțari și căpușe, cred că anul acesta va fi bine în privința asta. Nu știu dacă vom mai angaja studenți, ca în alți ani, să ne ajute. Poate, din iunie”, a explicat vedeta în cadrul unui interviu acordat pentru Playtech.

Dan Bittman a primit multe review-uri negative de la turiștii români

În ultima vreme, însă, Dan Bittman s-a confruntat cu mai multe reclamații și recenzii negative din partea turiștilor români.

„Niciodată n-am lăsat un review, mai ales unul prost. Baia este sub orice critică, apa este albă, e plin de insecte, mizerie în cameră, praf”, a scris un om.

„Căsuțe frumoase, dar baia este sub orice critică. Apa de la robinet curge maro și miroase a sulf”, a scris altă persoană, potrivit sursei citate anterior.