Anunțul dimineții despre Elena Băsescu

Elena Băsescu, mamă a două fetițe, Anisia și Sofia, și a unui băiețel, Traian Jr., își dedică întregul timp și energie creșterii și educării copiilor săi. După cum se poate observa din fotografiile postate pe platformele de socializare, momentele petrecute în compania micuților sunt pline de iubire și bucurie.

Fiind o mamă dedicată, Elena Băsescu adoră să ofere copiilor săi experiențe inedite. Printre activitățile preferate se numără:

  • Echitația: Participarea la cursuri de călărie de la Balotești demonstrează pasiunea familiei pentru acest sport nobil.
  • Schi și Ski-Jet: Includerea copiilor în activitățile de iarnă, precum schiul și ski-jetul.

Fotografiile cu Elena Băsescu petrecând timp de calitate alături de cei mici atestă legăturile strânse și atmosfera fericită din familia sa.

Elena Băsescu, apreciată în mediul online

Fanii și urmăritorii online au răspuns cu entuziasm la aceste momente familiare, lăudând devotamentul și implicarea Elenei Băsescu în creșterea copiilor săi. Comentariile pline de afecțiune și admirație demonstrează susținerea comunității online pentru aceasta. Potrivit acestor comentarii, se pare că fiica cea mică a lui Traian Băsescu este o mamă dedicată.

”Ești un munte de iubire pentru copiii tai, Elena. Ești sprijin, păvază, iubire infinita. Iar ei îți sunt și vor fi asemeni tie, sunt imaginea ta frumoasa in oglinda”, este doar un comentariu primit pe Instagram.

elena basescu
SURSA FOTO: Facebook/Elena Băsescu

Unde lucrează acum Elena Băsescu?

La începutul acestui an, Elena Băsescu a semnat un contract cu postul de televiziune Aleph News, unul dintre proiectele media ale omului de afaceri Adrian Sârbu.

SC Aleph Media SRL, compania care administrează postul de televiziune, a intrat în procedura de insolvență, generând o serie de implicații financiare pentru angajați.

Potrivit informațiilor disponibile în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 10786, datat 22 iunie 2023, Elena Băsescu se numără printre creditorii firmei debitoare cu o sumă de 4.506 lei, reprezentând datorii salariale în calitate de salariat.

Fiica cea mică a fostului președinte și ceilalți angajați ai SC Aleph Media SRL au depus cereri de recunoaștere a creanțelor lor. Această procedură este standard în cazul firmelor aflate în insolvență. Procedura implică recunoașterea oficială a datoriilor înregistrate. Etapa face parte dintr-un proces mai amplu de gestionare a procedurii de insolvență.

Carieră EBA

Inițial, aceasta s-a implicat în industria modei, un domeniu cunoscut pentru creativitate și schimbări rapide. Ulterior, ea a lucrat la Luxten, o firmă specializată în iluminatul public din București. Această perioadă a coincis cu mandatul tatălui său în funcția de primar al Capitalei

Din 2008, ea și-a îndreptat atenția către domeniul politic. Această schimbare semnificativă a adus-o în lumina reflectoarelor, iar implicarea ei în activitățile Parlamentului European a fost notabilă.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a fost activă și în cadrul Camerei de Comerț și Industrie. Aici s-a implicat în departamentul de Relații Internaționale.