Veste cumplită despre Bruce Willis

Bruce Willis boală. Bruce Willis fost diagnosticat cu demență fronto-temporală, după ce familia sa anunțase, în martie 2022, că actorul se va retrage din activitate, ca urmare a diagnosticului de afazie, care îi afectează capacitatea de a se exprima și a scrie.

Invitată la emisiunea „The Drew Barrymore Show”  Tallulah Willis a explicat de ce familia ei crede că este foarte important să nu ascundă nimic cu privire la boala „agresivă”,  de care suferă tatăl său, diagnosticat la începutul anului cu demență frontotemporală, informează NBC News.

”Tatăl meu are o boală cognitivă cu adevărat agresivă, o formă de demență care este foarte rară”, a spus fiica actorilor Bruce Willis și Demi Moore.

În februarie 2023, familia Willis a dezvăluit că vedeta din „Die Hard”, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD), după ce în urmă cu un an anunțase că se luptă cu afazie, o afecțiune care afectează capacitatea unei persoane de a vorbi și a scrie. FTD diferă de tipurile cunoscute de demență, cum ar fi Alzheimer, deoarece influențează comunicarea, funcționarea executivă, comportamentul și personalitatea.

Familia actorului nu vrea să ascundă nimic legat de boala sa

Tullulah Willis a spus că familia ei, mama sa, Demi Moore, mama vitregă, Emma Heming Willis și surorile sale, Rumer, Scout, Mabel și Evelyn, a decis să nu ascundă nimic despre evoluția bolii lui Bruce Willis din câteva motive.

„Pe de o parte, suntem cine suntem noi, ca familie”, a spus ea. „De asemenea, este foarte important pentru noi să vorbim deschis despre FTD, deoarece nu există suficiente informații legate de această boală”, a declarat ea.

Tallulah Willis a recunoscut că nu știa nimic despre FTD până la diagnosticarea tatălui ei.

”Habar n-aveam”, a spus ea. „Ceea ce vrem este să vedem dacă putem împărtăși lucrurile cu care ne luptăm, ca familie, și dacă putem ajuta alți oameni să schimbe situația. Este ceva special pentru noi”, a mărturisit ea.

Petrece timpul alături de tatăl său ascultând muzică

„O modalitate foarte bună pentru mine, de a mă vindeca prin asta, este să devin un fel de arheolog pentru lucrurile tatălui meu, pentru lumea lui, micile lui bucurii”, a spus ea în cadrul emisiunii.

Ea a spus cum petrece timpul alături de tatăl său în aceste zile, explicând că ascultă adesea muzică.

„Să asculți muzică și să te implici în această energie a iubirii, este cu adevărat special”, a spus ea.

Rugată să spună cum se simte tatăl ei, Tallulah Willis a răspuns:

„Este același, și, având în vedere boala de care suferă, am învățat că este cel mai bun lucru pe care îl poți cere. Când sunt cu el știu că este tatăl meu și mă iubește.”

În mai 2023, Vogue a publicat un eseu al lui Tallulah Willis, care a abordat sănătatea tatălui ei.  Tallulah Willis, fiica în vârstă de 29 de ani a vedetei din „Die Hard”, a povestit cum și când a realizat că se întâmplă ceva cu tatăl său.

SURSA FOTO: Dreamstime

Creierul meu de adolescentă s-a torturat zile la rând cu un raționament greșit

Ea a spus că suspecta de multă vreme o potențială boală a tatălui său.

„A început cu un o vagă lipsă a răspunsului, pe care familia a atribuit-o inițial pierderii auzului: „Speak up! „Die Hard” părea că urechile sale erau afectate”, a scris ea. „Mai târziu, acea lipsă a răspunsului tatei s-a extins și am început să o iau ca pe ceva personal. Are doi copii cu mama vitregă, Emma Heming Willis, și am crezut că nu-l mai interesează ce fac”, a continuat ea.

Bruce Willis are trei fiice:

  • Tallulah, 29 de ani
  • Scout, 31 de ani
  • Rumer, 34 de ani, cu fosta soție, actrița Demi Moore.

De asemenea, este tatăl lui Mabel, în vârstă de 11 ani, și al lui Evelyn, în vârstă de 9 ani, din mariajul cu a doua soție.

„Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu de adolescentă s-a torturat zile la rând cu un raționament greșit: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama, nu sunt suficient de interesantă pentru tata”, a scris Tallulah Willis, care se confruntă ea însăși cu o tulburare dismorfică a corpului.

Este o afecțiune care se manifestă prin preocuparea excesivă pentru aspectul fizic, mai ales pentru defectele fizice inexistente.