Revenită în lumina micilor ecrane, Viorica Dăncilă crește foarte mult miza. Ea a declarat că este dispusă oricând să susțină un discurs în limba engleză.

”Îmi spuneți când vreți”, a a lansat ea o provocare, luni seară, la Digi24, după ce în campania electorală la prezidențiale de anul trecut a anunțat că într-o lună va vorbi în această limbă străină.

Viorica Dăncilă a fost criticată deseori că face prea multe gafe și că nu cunoaște limbi străine, iar în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale a anunțat că va susține un discurs în limba engleză.

Ținta ironiilor

Pe internet a circulat însă un scurt filmuleț care a făcut deliciul celor care l-au vizionat, în care Viorica Dăncilă literalmente se chinuie să vorbească în limba engleză, cu prilejul ultimei vizite pe care a efectuat-o în Statele Unite ale Americii.

”Într-o lună de zile o să ies în primul discurs în limba engleză, ca să lămurim şi lucrurile acestea. (…) Şi cred că preşedintele României trebuie să fie un bun patriot, să gândească, să vorbească şi să simtă româneşte”, declara Viorica Dăncilă pe 13 noiembrie 2019.

Luni seară, aflată în studioul Digi24, ea a fost întrebată când va susține acest discurs.

”O să-l am, îl așteptați. Îmi spuneți când vreți și o să am acest discurs în limba engleză”, a anunțat Viorica Dăncilă.