Viorica Dăncilă a declarat, joi la „Gândurile lui Cristoiu” că în urma discuției cu Lia Olguța Vasilescu și Marcel Ciolacu a aflat că nu pe ea a făcut-o Manda proastă. În plus, fostul premier susține că este nevoie de unitate în cadrul Partidului Social Democrat.

„Am avut o discuție și cu doamna Vasilescu și cu dl Ciolacu. M-au asigurat că nu era vorba despre mine. Nu știu dacă era vorba sau nu despre mine. Dar lumea judecă după cei care fac astfel de atacuri. Avem nevoie de unitate în cadrul PSD. Cred că aceasta ar trebui să fie atitudinea fiecărui coleg. Dacă de fiecare dată încercăm să lovim în cei care au fost președinți ai partidului, pentru a se apropia de conducerea partidului, nu cred că e o abordare corectă”, a precizat Viorica Dăncilă, joi seară la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Viorica Dăncilă susține că nu s-a simțit vizată

Pe de altă parte, Dăncilă susține că nu este normal că între colegi să existe jigniri și din cauza acestor lucruri și cetățenii îi vor acuza. Dăncilă spune că nu s-a simțit vizată.

„Dacă noi stăm să ne analizăm, să ne jignim unul pe altul, cred că nu e un mod corect în PSD și cred că ne vor acuza cetățenii. Vor spune – în loc să găsiți soluții, voi ce faceți? Vă jigniți între voi, vă certați? Și nu m-am simțit vizată. Am avut o guvernare grea în care România a condus Președinția Consiliului UE, am fost și președintele PSD, am avut foarte multe obstacole din partea președintelui Românieil Nu am dat dovadă”, a conchis Dăncilă.

Dăncilă a făcut aceste declarații după ce europarlamentarul PSD Claudiu Manda a afirmat, pe 9 ianuarie, că partidul nu va mai susține „proști în funcții publice ca să ne facă de râs”. Daniel Tudorache, a confirmat că este vorba despre fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Economiei, Dănuț Andrușcă.

În plus, Claudiu Manda, primarul Sectorului 1 a mai spus că șansele ca Viorica Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare sunt tot mai mici, chiar dacă i se promisese un loc la alegeri, în schimbul demisiei de la șefia partidului.