Gheorghe Turda a ajuns de urgență în fața medicilor! După ce a fost internat, marele artist s-a externat la cerere din spital. Acesta dorea să fie prezent la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, cărora le-a promis că le va face și un program artistic.

Totuși, artistul a cântat doar la cununia religioasă și a plecat ulterior.

Gheorghe Turda se confruntă cu momente cumplite

Finii marelui artist, Lorraine și Marian Baicu au dezvăluit adevăratul motiv pentru care nașul lor a ajuns la spital. Potrivit informațiilor transmise de aceștia, Gheorghe Turda a fost suspect de COVID-19. Mai mult, acesta a fost suspect și de accident vascular cerebral (AVC).

„A făcut analize, a fost suspect de Covid-19, în final s-a dovedit a fi o răceală. A stat câteva zile în spital, s-a recuperat. În trecut mi-a spus că ar fi fost suspect de un accident vascular cerebral, unul minor. Probabil s-au cumulat toate aceste probleme. Acum este bine, mi-a spus că s-a recuperat. Are forțe noi și proaspete. A ieșit din spital pentru a merge la nuntă la Alin Oprea, el se ține de cuvânt”, a declarat Lorraine Luminița Baicu pentru Spynews.

Artistul de muzică populară a trecut printr-o perioadă foarte grea

Amintim că marele artist de muzică populară a trecut prin mai multe momente dificile. În ciuda bucuriei pe care o aduce în inimile oamenilor, nu mulți cunosc suferințele îndurate de el.

De exemplu, acesta a fost căsătorit timp de 37 de ani cu o cunoscută balerină, Elisabeta, alături de care a trăit o foarte frumoasă poveste de dragoste și alături de care a luptat cu boala cruntă.

După cum dezvăluie cântărețul, aceasta s-ar fi îmbolnăvit, în urma unui turneu din Japonia, în 1987. S-a întâmplat după ce ar fi vizitat Hiroshima, unde încă se mai aflau urme ale bombardamentului nuclear din 1945.

„În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă.

În urma vizitei la Hiroshima a apărut boală, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu.

A fost o relație foarte frumoasă, de 37 de ani, până când s-a îmbolnăvit în Japonia. Acolo s-a îmbolnăvit de leucemie, săraca. A fost cumplit de greu pentru că a avut o boală incurabilă. Și am ținut-o peste 22 de ani în viață prin atașamentul de tată și… A fost cumplit de greu!”, a declarat Gheorghe Turda în podcastul „Altceva cu Adrian Artene” .