Așadar, Antena 3 a reușit să obțină  peste un punct de rating, în timp ce Realitatea TV și România TV s-au plasat mult sub Antena 3, cu 0,6 puncte de rating pe publicul comercial.

Digi 24 și B1 au obținut aseară cel mai slab rating dintre toate televiziunile de știri, cu un rating oscilând în jurul valorii de 0,2 puncte.

Dragnea a declarat, duminică seară, la Antena 3, că există posibilitatea ca săptămâna viitoare să fie făcute publice dovezi că evenimentele din Piaţa Victoriei au fost susţinute din afara ţării.

„Sunt suficiente elemente ca să putem vorbi de o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanţate, se pare că şi din extern. Eu sunt absolut convins că săptămâna viitoare vor ieşi informaţii despre modul că s-au finanţat aceste proteste, despre faptul că au fost organizat tip paramilitar, despre faptul că, şi s-a văzut asta de fapt, că au vrut să ocupe sediul Guvernului şi au provocat în permanenţă jandarmii”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD şi-a manifestat încă o dată convingerea că, pe 10 august, „instituţiile statului nu au greşit cu absolut nimic”.

„Nu au acţionat ilegal, jandarmii şi-au făcut datoria, jandarmii nu au reacţionat absolut deloc înainte să înceapă violenţele”, a adăgat Liviu Dragnea.


Te-ar putea interesa și: