Angela Similea, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa – plecarea fiului său în America.

În plus, nici dificultățile financiare nu au stat departe de artistă, mai ales după decesul soțului ei.

Angela Similea a trăit un adevărat șoc la plecare fiului ei în SUA

Totul se întâmpla acum 20 de ani, după cum povestește Angela Similea. Artista spune că a trăit un moment emoțional profund atunci când unicul său fiu, Sorin Hilgen, a decis să se mute în SUA. Sorin, rodul iubirii dintre Angela și chitaristul Sorin Movileanu, a fost mai târziu înfiat de al treilea soț al artistei, omul de afaceri Jan Christian.

Decizia lui de a părăsi România a afectat-o enorm pe Angela Similea, suferind un adevărat șoc în urmă căruia i-a albit complet părul.

Cu toate acestea, artista spune că Sorin Hilgen și-a construit o viață de succes în America. În ciuda acestor realizări frumoase, Angela Similea simte în continuare dorul fiului său și regretă distanța mare care-i desparte.

„El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu … am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet … A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el.

A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!’, povestea Angela Similea, citată de cancan.ro.

Fiul artistei s-a bucurat de succes încă de la absolvire

Fiul ei lucrează în sectorul IT pentru o companie prestigioasă și câștiga, ca absolvent, un salariu foarte bun.

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens.

Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câștige prin forțele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu … Dar oricum are foarte mult”, mai spunea Angela Similea.

De asemenea, Angela Similea a trecut și prin mari probleme financiare după moartea soțului său, deputatul Victor Surdu. Artista a fost nevoită să-și vândă vila cu 16 camere din Belciugatele, lângă București, și să locuiască temporar în casa unor prieteni.

Datoriile acumulate de fostul său soț la bancă au ajuns la o suma enormă, de 700.000 de euro. Toate acestea în început după un împrumut contractat de societatea fostului său soț în 2007, care nu a fost achitat.