Elena Merișoreanu dă cărțile pe față! Cântăreața de muzică populară a luat-o în colimator pe Andreea Raicu.

Iată de a spus artista despre faptul că prezentatoarea TV nu a reușit să își găsească jumătatea.

Elena Merișoreanu dă cărțile pe față! De ce nu și-a găsit Andreea Raicu jumătatea

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Prin urmare, nu a reușit mereu să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Nu este un secret faptul că a avut mai multe relații cu bărbați celebri din România, printre care Tudor Chirilă și Horia Tecău. Fără noroc, însă.

Andreea Raicu
SURSA FOTO Facebook, Andreea Raicu

Ei bine, Elena Merișoreanu a spus de ce crede că Andreea Raicu nu și-a găsit încă. Cântăreața de muzică populară știe că prezentatoarea TV are acum 46 de ani.

Tocmai din cauza aceasta are ghinion în dragoste, spune ea. Mai exact, odată ce înaintezi în vârstă, pretențiile sunt mai mari.

”De atâtea ori mi-am pus întrebarea: ‘această femeie foarte frumoasă, deșteaptă și cu toate calitățile pe care le are, nu a avut noroc’.

Sau poate a dat cu piciorul la noroc, dar păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”, a declarat Elena Merișoreanu pentru viva.ro.

Andreea Raicu a avut o relație cu Tudor Chirilă

Cu ani în urmă, Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format un cuplu. Cei doi au stat împreună timp de cinci ani, dar fix când fanii lor se așteptau să își oficializeze relația prin sfânta taină a căsătoriei, ei au anunțat că s-au despărțit.

Inițial, fanii lor au fost șocați pentru că Andreea Raicu vorbea mereu la superlativ despre Tudor Chirilă.  Spunea despre el că este un om foarte complex cu care a trăit foarte multe, un om extrem de deştept şi extrem de creativ, un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care a învăţat mult şi care a motivat-o, inventiv, care deseori o aștepta acasă cu masa pusă.

La început, cei doi nu au oferit detalii despre despărțirea lor, dar cu ceva timp în urmă, Andreea Raicu a simțit că poate ajuta alte femei, dacă le-ar povesti experiențele sale amoroase, drept urmare a scos la iveală detalii dureroase despre relația ei cu Tudor Chirilă.

Se pare că cei doi au avut o relaţie plină de suişuri şi coborâşuri, pe care vedeta a ajuns să o catalogheze drept toxică. La un moment dat, chiar a fost nevoită să apeleze la terapie. Mai multe puteți citi aici.