Andreea Marin a spus tot! Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Surprize, surprize

”Zâna surprizelor” a fost invitată la postul de televiziune Canal 33 unde a vorbit despre plecarea sa de la emisiunea care a consacrat-o. Deși au trecut zece ani de atunci, Andreea Marin nu a precizat niciodată motivul real care a dus la această decizie. Ea a povestit că a decizia plecării i-a aprținut ei.

„Eu am decis să renunț la Surprize, Surprize din cauza sarcinii. Fetița era în burtica destul de mare. Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat, dar așteptasem atât de mult acest copil încât am decis să fiu mama full time. Am dus misiunea mea ca prezentator al unui program greu de televiziune, dar și de director al programului până în luna a opta.

Abia mai urcam scările acelea de la emisiune. Am născut-o cu o săptămână înainte de termen pentru că prin decembrie am dansat de bucurie. Ar fi trebuit să se nască chiar de ziua mea. A fost o mare bucurie şi este până azi…’,  dezvăluit Andreea Marin, la Canal 33.

Nașterea fetiței sale a făcut-o să plângă

Andreea Marin a mai povestit momentul nașterii fiicei sale și a artistului Ștefan Bănică. Ea a povestit că atunci când și-a ținut fetița în brațe a trăit cea mai mare emoție din viața sa. ”Zâna” își amintește că a plâns din rărunchi.

„Nu am trăit o emoție mai mare decât aceea în care am ţinut-o în brațe pentru prima oară. Dacă închid ochii și acum îmi amintesc. Am plâns din rărunchi. Iar ea plângea pentru că era înfometată.

Am aşezat-o la sânul meu și am simțit instant o legătură extraordinară. Am adormit amândouă istovite. Am născut prin cezariană pentru că avusesem doua sarcină extrauterine înainte. Pentru că aveam două operații nu mai puteam naște natural. Mi-am revenit imediat, a doua zi mergeam cu ea în brațe’, a povestit Andreea Marin.