Într-o poveste pe contul său de Instagram, Andreea Bălan a vorbit despre informațiile apărute recent în presă, potrivit cărora aceasta ar dori să se împace cu fostul iubit.

”Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist”, a spus Andreea Bălan.

Mesaj tăios pentru iubita lui Keo

Faptul că Andreea Bălan a apreciat o postare de pe contul de Instagram al lui Keo, a ajuns și la urechile iubitei sale. Aceasta a decis să vadă cu ochii ei dacă este adevărat ce se vorbește.

În urma descoperirilor, Misty, iubita lui Keo, a acordat un interviu în care a declarat că nu se știu intențiile Andreei Bălan dar că se poate interpreta că artista îl apreciază pe Keo din punct de vedere profesional.

După aceste declarații, Andreea Bălan a ținut să precizeze că un like nu a omorât pe nimeni și ca fiecare să își vadă de viața lui și să nu mai fie geloși.

”Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo..”, a spus Andreea pe Instagram story.