Andreea Bălan este din nou singură după despărțirea de George Burcea, dar nu poate profita. Este obligată să stea la autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus. Totuși, vedeta își ține la curent fanii cu ce face în propria casă.

Andreea Bălan, de nerecunoscut

Andreea Bălan este de nerecunoscut. Este o schimbare totală pentru vedetă la nivelul podoabei capilare. Cântăreața are părul blond de mulți ani, dar rareori la fel.

Vedeta a postat o imagine cu noua sa înfățișare, alături de un mesaj către fani. De-a lungul anilor, cântăreața a încercat diferite stiluri, culori, coafuri, impuse și de noua latură pe care a exploatat-o în concertele sale: dansul. În cazul hainelor, situația a fost dificilă, din punctul de vedere al specialiștilor, care îi descriau look-ul drept o intenție bună, dar cu o punere în practică dezastruoasă.

Buclat, cu sau fără breton, mai scurt sau mai lung, cu nuanțe de bleu sau roz, artista variază mult în ceea ce privește părul. Atâtea schimbări au făcut ca fanii, dar mai ales fanele, să o întrebe cum de părul ei mai rezistă după atâtea schimbări.

„Oamenii se schimba, sentimentele se schimba, lucrurile se schimba si trebuie sa imbratisam schimbarea caci numai asa putem evolua in bine🤩”, spune vedeta.

În clip, cântăreața admite că nu are una, ci șapte peruci, toate blonde. Cu părul până la umeri sau până la jumătatea spatelui, cu păr lung și buclat, cu breton, orice și-ar dori. Adesea este văzută, însă, tot cu părul scurt. Dar, în ultima imagine postată pe Instagram, Andreea s-a prezentat în fața admiratorilor ei total schimbată, cu părul acoperindu-i aproape tot trupul.