Au plecat în vacanță departe de România

Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o vacanță de familie în Spania, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. În urmă cu cinci zile, familia Măruță și-a pregătit bagajele și a plecat într-o destinație relaxantă, unde s-au cazat într-un apartament cu o sufragerie spațioasă și o bucătărie complet mobilată, iar pentru răcorire, au acces la o piscină.

Cei doi au împărtășit primele imagini din vacanță pe rețelele sociale. Cântăreața a postat o fotografie în care se află alături de soțul său, căruia îi fură ochelarii de soare.

Cu umor și tandrețe, Andra a scris că ochelarii de soare ai soțului său sunt ca un filtru magic peste lumea ei.

„În căutarea unui răsărit perfect!? Când soarele e prea puternic pentru ochi mei, am găsit soluția perfectă – ochelarii lui!? De fapt eu am luat ochelarii lui de soare pentru ca sunt ca un filtru magic peste lumea mea! Mă întreb mereu ce m-aș face fără ei, pentru că atunci când îi port, totul devine mai frumos și mai plin de culoare”, a scris Andra pe Facebook.

Cătălin Măruță a răspuns la gluma soției sale, spunând că mereu îi fură inima, dar și ochelarii de soare.

„Mereu îmi fură inima și ochelarii de soare”, a răspuns Cătălin Măruță.

Andra a transmis și un mesaj către fani, dezvăluind cum decurge vacanța lor în Spania. Ea îi încurajează pe toți să se elibereze de griji și să se deschidă către experiențele frumoase.

„În vacanță ne eliberăm de griji și ne deschidem inimile către toate experiențele frumoase ce ne așteaptă. Să fim pozitivi, să zâmbim mai mult și să ne bucurăm de fiecare răsărit de soare!”, le-a transmis artista fanilor ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Măruță Alexandra Irina (@andra)

Andra și Cătălin Măruță câștigă sume impresionante

Cunoscutul cuplu deține multe firme care înregistrează profituri impresionante, printre acestea numărându-se Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music. Acestea au avut o cifră de afaceri netă cumulate de 15,6 milioane lei în 2022, de cel puțin două ori mare decât în 2021.

Mai mult, Andra şi Cătălin Măruţă au înfiinţat trei firme noi în 2023. Este vorba despre Oscar House, Avocado Music şi Lion 23 Film.