O nouă seara a talentelor a adus reprezentații care i-au impresionat pe jurați și pe cei prezenți în sală și le-a oferit telespectatorilor șansa de a se bucura de un adevărat spectacol. ”Sunt impresionat de felul în care dansați”, ”Mă așez ca să mă auziți la microfon, altfel aș fi stat pentru a face o reverență” sau ”Am visat, s-a îndeplinit. Un moment frumos” au doar câteva dintre replicile pe care le-au avut Andi, Florin, Mihai sau Andra în momentele de jurizare.

Golden Buzz pentru un moment impresionant

Daria Călugăru, o puștoaică de 11 ani, pasionată de dansul sportiv a venit în fața juraților pentru a le arăta invenția ei: dansuri pe hoverboard. Hotărâtă, ea a intrat pe scenă cu un singur gând: ”Dacă uit o schemă, improvizez. Am creativitate” și a demonstrat că munca ei merită răsplătită: Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu și au trimis-o direct în semifinală.

Laudele nu au contenit pentru tânăra dansatoare: Smiley i-a spus ce l-a făcut să apese butonul: ”Faptul că ai învățat singură tot, ne-a determinat să apăsăm golden buzz-ul”, iar Andi Moisescu a tras una dintre cele mai frumoase concluzii ale serii: ”Așa arată expresia creativității unor copii liberi”.

Emisiunea a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat  14.0 puncte de rating și 43.5% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 4.0 puncte de rating și 12.3% share.

Aproximativ 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:12, aproximativ 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Anda Tătar, Ansamblul ”A doua tinerețe”, Danylo & Oskar Strakhov, Hometown, Giany Jackson, Daniel Tudor, Livia Pisăliță, Kalashnik Brothers, Emilia Bulgaru, Chinmay Prabhu, Augustin Vitan, Cristina Pucean, Florin Lutic, Tumar KR și Roman Kricheli.

Vinerea viitoare, de la ora 20:30, pe scena Românii au talent, vom vedea noi momente de neuitat!