Anca Serea, cucerită de ultima apariție a Primei Doamne a României

În cadrul unei ceremonii desfășurate la Castelul Benrath, Düsseldorf, pe data de 3 iunie 2023, președintelui României, Kalus Iohannis, i-a fost decernat Premiul Civic German, conferit de Fundația Civică Bad Harzburg, premiu acordat în urma evaluării întregii sale cariere politice. La marele eveniment, Klaus Iohannis a fost însoțit de soția sa, care a purtat o rochie mulată roz pudră, pe care a asortat-o cu pereche de pantofi stiletto, o geantă de firmă și un set fin de bijuterii scumpe.

Anca Serea a fost cucerită de ultima apariția a Primei Doamne a României, motiv pentru care a simțit nevoia să își exprime admirația în mediul online.

„O ținută elegantă și rafinată!”,a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Cine a creat ținuta lui Carmen Iohannis?

Potrivit CANCAN, creatoarea de modă Maria Marinescu a fost cea care a ales ținuta pentru Prima Doamnă a României.

„Maria a ajuns să lucreze pentru Carmen Iohannis printr-o cunoștință comună. Ea e cea care a propus acest model, iar doamnei Iohannis i-a plăcut foarte mult. Și chiar îi vine foarte bine. A fost încântată, a făcut probă. Ținuta trebuie să fie una pe măsură, nu există să creezi fără probă, la un asemenea nivel.

E o rochiță. Toată lumea a lăudat-o. Timpul pe care Maria l-a avut la dispoziție a fost foarte scurt. Dar de acum înainte, ea și prima doamnă vor mai colabora și pentru alte ocazii.

Materialul pe care l-a folosit e foarte frumos, lână cu mătase. În astfel de situații, trebuie să ai grijă ce alegi, important este nici să nu se șifoneze prea ușor. Pentru oricine e onorant să creeze pentru prima doamnă, dânsa ne reprezintă peste tot”, a transmis sursa citată anterior.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria (@mariamarinescu.ro)

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 de euro

Carmen Iohannis a ales să își accesorizeze ținuta cu câteva bijuterii cumpărate de la casa de bijuterii Malvensky.

Bijuteriile alese de Prima Doamnă a României valorează peste 12.000 de euro: un colier din aur alb de 18 kt, cu diamante albe (48.000 lei) și un inel din aur alb de 18 kt, cu diamante albe (12.500 lei).