După bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care a fost publicată pe rețelele sociale săptămâna trecută, mai multe persoane publice din România au venit cu diverse comentarii în acest sens.

Scandalul de amploare dintre cei doi a stârnit multe critici în mediul online. Printre ele se numără și părintele Calistrat, care a comentat comportamentul Anamariei Prodan. Impresara a venit cu o contra-reacție la criticile aduse de părintele Calistrat.

Anamria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns săptămâna trecută la secția de poliție. Cauza a ajuns în atenția autorităților, iar cei doi s-au ales cu dosare penale.

Anamaria Prodan a reacționat la comentariile aduse de către părintele Calistrat

Anamaria Prodan este cunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes femei din România. Aceasta dintotdeauna a pus în lumina reflectoarelor viața personală și cariera pe care și-a construit-o. După bătaia pe care a avut-o cu fostul ei soț, cu care încă se află într-un proces de divorț, Laurențiu Reghecampf, imaginea acesteia a fost pusă la încercare.

Mai multe persoane publice au încercat să-i țină apărarea, dar nu toate au fost de partea ei. Din cea de-a doua categorie face parte și părintele Calistrat, care a criticat dur comportamentul impresarei, despre care a menționat că nu este demn de o femeie.

Anamaria Prodan nu a rămas indiferentă la criticile aduse în adresa sa și a venit, ulterior, cu un mesaj pe contul personal de Instagram. Aceasta l-a acuzat pe părintele Calistrat că instigă la ură și jignește femeia, contrar a ceea ce ar trebui să facă preoții.

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române, că permite unor asemenea „preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație!

Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad…preoții cu har, stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene!”, a transmis Anamaria Prodan pentru părintele Calistrat ca reacție de răspuns.