Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au lăsat în urmă disputele din trecut de dragul fiului lor, Bebeto. După divorțul cu scandal, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune și încearcă să mențină o relație civilizată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, împăcare de dragul lui Bebeto

Anul trecut, lumea mondenă a rămas șocată la vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Mai mult, antrenorul de fotbal și-a asumat relația cu Corina Caciuc, cu care are și un băiețel. Despărțirea nu a fost deloc una amiabilă, iar oamenii nu credeau că nu mai există cale de împăcare între cei doi foști soți. Însă iată că s-a întâmplat! Impresara a spus recent că are o relație civilizată cu Laurențiu Reghecampf și vorbesc tot ce ține de copiii lor.

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut din viața noastră. A fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech Știri.

Impresara a spus, totodată, că fiul lor, Bebeto, care va împlini în curând 15 ani, va pleca în Statele Unite, unde va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal.

„Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră”, a spus ea.

Anamaria Prodan a mai menționat și faptul că în America, Bebeto va locui singur.

„Are 14 ani, boarding school, la fel au plecat surorile. Trebuie să învețe să se descurce singur în viață, mama nu se știe cât trăiește, tata la fel. Copiii trebuie să își ia zborul și să-și găsească drumul.”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea

După divorțul dureros de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan părea să-și fi refăcut viața alături de omul de afaceri Flavius Nedelea. Ei bine, la numai o lună după ce a confirmat relația, a dat vestea că s-au despărțit.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna” a scris Anamaria Prodan.