Anamaria Prodan, prima reacție când a aflat că Laurențiu Reghecampf va avea alt copil

Anamaria Prodan a avut o primă reacție la aflarea veștii că Laurențiu Reghecampf va avea un alt copil cu actuala sa parteneră de viață. Corina Caciuc a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară marți, 19 septembrie 2023, de ziua de naștere a antrenorului de fotbal. Ea a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apare fiul lor, alături de un tort pe care scrie „1+1=4”.

Anamaria Prodan a aflat că ea este însărcinată din nou din presa locală. Laurențiu Reghecampf nu vorbit personal cu fiii săi despre acest subiect. Cel puțin nu cu Laurențiu Junior, poreclit „Bebeto”, fiul lui și al Anamariei Prodan. Este posibil, însă, ca el să fi primit vestea tot astăzi.

„Să fie fericiți! Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume ! Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ”, a zis vedeta pentru Playtech Știri.

„Familia mea îi urează multă baftă! Sa îi dea Dumnezeu sănătate să poată să și crească copiii. Fericire și tot ce e mai frumos pe pământ”, a declarat ea pentru România TV.

corina caciuc
SURSA FOTO: Instagram

Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova

Aceasta nu este singura schimbare din viața lui. Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova. Potrivit FANATIK, o echipă de fotbal din Arabia Saudită a plătit deja clauza de reziliere a antrenorului de fotbal, în valoare de 300.000 de mii de euro.

La polul opus, însă, Gazeta Sporturilor susține că două echipa de fotbal din Arabia Saudită sunt interesate de Laurențiu Reghecampf. Ambele sunt gata să achite clauza de reziliere de 300.000 de euro, urmând a se stabili în scurt timp unde va merge antrenorul de fotbal.

„Am fost luați prin surprindere de această decizie! Așteptăm să fie achitată clauza și Reghecampf va putea pleca. Nu putem ține un om legat cu lanțul dacă-și dorește să plece, și mai ales, dacă cineva achită clauza”, au declarat surse din cadrul clubului de fotbal pentru Gazeta Sporturilor.

Laurențiu Reghecampf a stat doar șapte meciuri la Universitatea Craiova. El a preluat echipa de fotbal pe data 26 iulie 2023. A lăsat-o pe locul 2 în SuperLiga, cu 17 puncte. În cele șapte meciuri de fotbal, Universitatea Craiova a obținut patru victorii, a făcut o remiză și a suferit două eșecuri.

De-a lungul carierei sale, el a fost antrenor de fotbal pentru Al-Hilal (Arabia Saudită, 2014-2015), Al Wahda (2017-2018, Emiratele Arabe Unite), Al-Wasl (2019-2020, Emiratele Arabe Unite) și Al Ahli (2021, Arabia Saudită).