Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a suferit o intervenție chirurgicală la picior în Statele Unite ale Americii. Înainte de operație, aceasta a aflat că are ruptură de ligament încrucișat anterior, lucru care o va scoate din activitatea ei sportivă în acest sezon.

Sarah este jucătoare la echipa de baschet a Universității Mississippi și s-a accidentat în timpul unei partide disputate împotriva Universității Sam Houston.

Toată echipa a fost alături de Sarah

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a spus antrenoarea fiicei Anamariei Prodan, citată de wowbiz.ro

Ce spune Anamaria Prodan despre accidentarea fiicei sale

“Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a postat Anamaria Prodan.