Anamaria Prodan îi transmite un mesaj cutremurător lui Laurențiu Reghecampf.  Într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”, impresara a făcut o serie de comentarii legate de despărțirea de antrenor.

„Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump. Cu siguranță, el se vă trezi, vă cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui. Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa. Dacă se vă trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit.

Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. (…) Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit.”, a declarat Anamaria Prodan.

Suprinza pe care Anamaria Prodan i-o pregătește lui Reghecampf

Ea a mai spus că ar urma să plece din România. Detalii pe acest subiect a dat in interviul TV. Impresara îi va lua cu ea și pe copiii ei. E vorba de cele două fete și pe băiatul cel mic pe care îl are cu Reghecampf. Despre acesta din urmă, Anamaria Prodan a vrut să spună că suferă cumplit din cauza despărțirii părinților.

În ceea ce privește locul pe care l-a ales să-și petreacă timpul, acesta va fi departe de România. Într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”, impresara a dat detalii despre divorțul de Reghecampf.

Prodanca vrea să plece din România

Ea a vorbit și despre ce ar spune copiii ei dacă ea și-ar reface viața după divorț. Anamaria Prodan a precizat că aceștia o susțin. Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr. sunt alături de ea. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan susține că se vor muta în America, și o perioadă vor sta și în Dubai. Vor să se mute definitiv din România.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă ține. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan în cadrul interviului de la Kanal D.