S-a aflat cine este în spatele tensiunilor dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Adriana Bahmuțeanu a dat detalii cheie. Ea a susținut că anumite persoane doresc răul cuplului. Comentariile au fost făcute chiar la lansarea celor două cărți ale impresarei. E vorba de ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, și ”Cântecul vieții mele”, cea din urma fiind cartea dedicată în memoria Ionelei Prodan.

Adriana Bahmuțeanu a ținut să adreseze cuvinte de laudă impresarei. Ea a spus că apreciază tăria acesteia în contextul în care trece printr-o perioadă extrem de dificilă. În paralel, Bahmuțeanu a făcut o dezvăluire bombă.

Ea a spus că sunt anumite persoane care au încercat să se folosească de ea pentru a-i face rău Anamariei Prodan.

Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen

”Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang ca să lovesc în ea sau în el. Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen. E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul lansării celor două cărți.

Trebuie spus că prima soție a antrenorului Universității Craiova, Mariana Pfeiffer, a făcut o serie de comentarii accide după ce s-a aflat că Prodan și Reghecampf ar fi în pragul divorțului.

Ea a spus mai multe lucruri șocante despre trecutul fostului ei soț și celei de-a doua soții. Majoritatea atacurilor au fost făcute la adresa Anamariei Prodan. Maria Pfeiffer a afirmat că cei doi ar fi întreținut relații amoroase în timpul mariajului ei cu Reghecampf.