Pentru a ieși în evidență, la ședința foto, hair-stylistul i-a propus Anamariei o schimbare de look. Vedeta s-a vopsit și și-a ondulat părul, optând pentru o coafură afro extrem de îndrăzneață. Pictorialul realizat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei dedicate tinerelor care se află în căutarea celor mai frumoase rochii de mireasă, scrie fanatik.ro.

„O copertă nouă în curând. Roșul este culoarea vieții! Speranța și dragostea vindecă orice și tocmai de aceea am ales să apar așa în noua ediție a revistei Nunta. Mulțumiri întregii echipe”, transmite Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Anamaria Prodan cheltuie o avere pe întreținerea părului

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a povestit Anamaria Prodan, conform Libertatea.

Aceasta ajunge să cheltuiască și suma de 4.000 de euro pentru extensii și peruci. Mai mult decât atât, vedeta folosește și tratamente scumpe pentru păr pentru a avea podoaba capilară dorită.