Campioana olimpică Ana Maria Brânză știe că fără pasiune nu poți ajunge sus. “Am avut plăcerea să-l întâlnesc pe Valentin Popescu cu ocazia primei ediții a Galei Trofeelor Alexandrion, în urmă cu mulți ani. Drumurile ni s-au mai intersectat pe parcurs și m-am bucurat să descopăr un om determinat, implicat și pasionat de munca lui.” a spus marea campioană la scrimă. 

Cea mai mare festivitate de premiere a sportului românesc, singura în ultimii ani, a fost un reper comun pentru colaborarea dintre cei mai buni sportivi și Valentin Popescu. Ana Maria Brânză a fost impresionată de fiecare dată de soluțiile găsite de directorul de marketing sportiv si comunicare de la Alexandrion Group. Ca și în acest an, când deși pandemia a pus pe butuci multe evenimente de notorietate, Gala Trofeelor Alexandrion s-a ținut și a fost un eveniment organizat fără cusur.

“Am colaborat excelent de fiecare data, iar evenimentele organizate de Valentin Popescu impreuna cu echipa sa sunt printre cele mai impresionante. Este de apreciat ca sunt oameni pentru care nu exista probleme fara rezolvare. Felicitari si mult succes in provocarile viitoare!”, spune una dintre cele mai mari campioane ale sportului românesc despre Valentin Popescu, cel mai bun specialist pe marketing sportiv din România în topul realizat de agenția de publicitate Clubul Media Business alături de Sports Business Academy si Revista Sport Magazin în 2019.