Excelența Sa, Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a fost invitatul special al Ceremoniei de absolvire. La rândul său absolvent al Open University Business School, Martin Harris le-a vorbit proaspeților absolvenți în calitatea lor de viitori lideri ai societății românești: "România trebuie să aibă o economie mai competitivă, cu un mediu de afaceri mai puţin “permeabil” la corupţie, cu un dinamism real. Schimbarea aceasta vine de la voi şi prin voi. Oamenii sunt resursa cea mai importantă pentru schimbare. O schimbare care cu siguranţă se regăseşte în multe dintre aspiraţiile voastre şi ale generaţiilor de absolvenţi de MBA din anii care vin. Peste nu mult timp veţi fi în situaţia privilegiată de a promova modele de profesionalism şi etică în afaceri şi veţi modela parcursul profesional al celor care vin în urma voastră. Este o şansă extraordinară pentru schimbare".

Ambasadorul Harris le-a vorbit studenților și despre nevoia unui nou leadership în mediul economic: "Economia românească, dar şi cea europeană, au nevoie ca de aer de iniţiativă în afaceri. Antreprenoriatul şi inovaţia sunt două atu-uri ce fac ca motoarele economiei să tureze la viteza a cincea. Pe de altă parte, în absenţa unor măsuri care să sprijine competitivitatea, este foarte probabil ca ţările Uniunii Europene să aibă o creştere de doar 1,5% în următorii zece ani. Pe termen lung, dacă se menţine ritmul actual de creştere economică, Uniunea Europeană va ieşi până în 2050 din topul primelor zece economii mondiale".

Programul MBA al OUBS face parte din elita programelor masterale din întreaga lume, fiind singurul din România care are triplă acreditare internațională: AACSB, AMBA și EQUIS. CODECS este lider de piață în domeniul educației manageriale, cu o tradiție de peste 18 ani în livrarea de programe de pregătire profesională și personală a adulților. Alături de Open University Business School din Marea Britanie, CODECS a oferit programe de dezvoltare managerială pentru mai bine de 16.000 de cursanți din întreaga țară. OUBS este cea mai mare școală de business din Europa și unul dintre cei mai importanți furnizori de programe de pregătire managerială din întreaga lume.