Margherita de la Clejani este în atenția presei după ce sâmbătă la primele ore ale dimineții a provocat un accident de circulație. Acest lucru poate nu ar fi fost atât de intens mediatizat dacă ulterior nu ar fi apărut informația că tânăra ar fi consumat substanțe interzise.

În tot acest timp, familia i-a fost alături. În timp ce Viorica de la clejani s-a războit cu jurnaliștii,m tatăl s-a dus urgent la poliție, pentru a-și susține fata la audieri.

Ioniță de la Clejani și-a susținut fata extrem de categoric, lucru care nu s-a întâmplat însă și în trecut.

În momentul în care Margherita a decis nu arăta deloc așa cum să apeleze la intervențiile estetice, tatăl a fost vehement. După ce Margherita și-a pus silicoane și și-a injectat acid hialuronic în buze, tatăl ei, Ioniță din Clejani a avut o reacție dură față de transformările făcute de fiica sa.

Artistul a mărturisit la momentul respectiv că mai bine și-ar fi luat câteva cărți pentru a le citi, afirmând, în presă, că nu a fost niciodată de acord cu asemenea artificii de înfrumusețare. ”În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”, a zis Ioniță, în urmă cu ceva timp.