Elena Udrea și Dorin Cocoș s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, pe vremea când celebra blondă activa ca avocat stagiar la avocatul firmelor celui care avea să-i devină soț. Ea a povestit, la un moment dat, cum a fost curtată de Dorin Cocoș.

“Nu o să-i placă ce o să povestesc. Eu eram avocat stagiar la avocatul firmelor soțului meu. După ceva timp, soțul meu a cerut un anume avocat, pe mine, și am stabilit să ne întâlnim ca să-mi expună problema.

În momentul în care m-a văzut și-a șters palmele de sacou, fiind dovada unei mari emoții, apoi m-a curtat șase luni. Este o persoană sinceră, un om cald și nu m-a înșelat. (..)”, a spus atunci Elena Udrea. Ea a vorbit atunci și despre decizia de a deveni mamă. “Spre varsta de 40 de ani începi să simți nevoia unui copil. Totuși, mai e timp. Copilul e o responsabilitate pentru tot restul vieții. Soțul meu e înnebunuit după copii și categoric, ar schimba scutece”, povestea Elena Udrea.

Anii au trecut iar viața a luat o întorsătură neașteptată. Elena Udrea și Dorin Cocos au pus capăt mariajului, după 10 ani, “în mod amiabil și în fața notarului”. Ea a spus că decizia de se separa de cel care i-a fost soț a venit după o analiză îndelungată și profundă a relației lor și a opțiunilor de viitor. “De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia și parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relatii”, a spus Udrea.

Astăzi, celebra blondă de la Cotroceni trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov, cu care are o fetiță.