AX4 Nano are un ecran de 7 inch, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, procesor grafic Mali 400 MP,  memorie RAM de 512MB, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Pachetul include încărcătorul și o pereche de căști.

Tableta are o carcasă din plastic plăcut la atingere și două butoane fizice de on/off și volum. AX4 Nano este ușoară, având doar 256 de grame, și ușor de cuprins cu o mână dacă utilizatorul dorește să efectueze un apel. SIM-ul se introduce în partea de jos a tabletei sub difuzor. Deși tableta are un singur SIM sub un căpacel se poate observa slotul pentru un al doilea SIM, inactiv probabil. Tot aici se găsește și slotul pentru cardul de memorie care crește capacitatea de la 4 la 32 GB.Tableta oferă conectivitate 3G HSPA+, GPS EPO şi Bluetooth. AX4 Nano este compatibilă și cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View. 

Ecranul tabletei este singurul minus, dar doar așa aceasta ar fi putut avea un preț atât de accesibil. Ecranul este de tip TN LCD, care se traduce prin unghiuri de vizualizare nu foarte bune. Rezoluția este de 800×480 pixeli, iar formatul 16:9.

Jocurile și paginile web se deschid și rulează bine chiar dacă memoria este de 512 MB, iar muzica se aude rezonabil prin difuzor. Tableta Allview este dotată cu o cameră principală de 3MP  și una secundară de 1MP. Fotografiile au o calitate acceptabilă dacă sunt capturate în condiții de luminozitate ridicată.

Bateria este de 2500 mAh și rezistă în jur 4 ore, iar în regim de așteptare se consumă cam după cinci zile. AX4 Nano este disponibilă în două variante de culoare, alb şi negru, şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 409 lei.

 

Te-ar putea interesa și: