BitDefender si Aline Distribution au incheiat un parteneriat prin care gama de solutii de securitate BitDefender va fi distribuita prin cele 10 sucursale si cei peste 1500 de parteneri Aline Distribution, informeaza un comunicat Softwin.

 

“In prezent, o parte importanta din vanzarile BitDefender se realizeaza prin intermediul distributiei. Noul acord cu Aline Distribution deschide posibilitati de colaborare cu peste 1500 de potentiali clienti” a declarat Razvan Valceanu, BitDefender Channel Manager pentru Europa de Est.  

Parteneriatul celor doua companii include si servicii adaugate, precum instruirea si suportul tehnic acordat echipelor tehnice si de vanzari ale Aline Distribution.

BitDefender detine peste 1/3 din piata de antivirus din Romania. Divizia din Romania are in prezent parteneriate cu peste 500 de reseleri nationali, si 5 distribuitori care produc 80% din cifra de afaceri a companiei pe plan local.

Aline Distribution comercializeaza la nivel national componente integrate de PC, dar si a sistemelor complete prin 10 sucursale proprii si peste 1500 de parteneri. Incepand din 2005 Aline Distribution detine un birou in Olanda. 

Suita de solutii BitDefender are peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, in aproximativ 180 de tari. BitDefender este divizia de securitate a Softwin, si detine reprezentante in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.

Sursa: Capital 29 Noiembrie 2006