Iubitoarele de rochii de seară sau viitoarele mirese sigur au auzit de atelierul Alice Design. Este un atelier cochet și elegant, colorat și vibrant, pe care îl găsești pe Calea Moșilor la numărul 100 din București.  Alina Gheorghe este cea care în 2011 a pus bazele acestei afaceri, care s-a dezvoltat în scurt timp și a devenit un brand important în materie de rochii de mireasă și rochii de seară. Are în spate o echipă pasionată de designeri, consilieri și croitorese care, după cum declară ea, „analizează constant ce apare nou pe piața rochiilor de mireasă, cerințele clientelor, materialele și designul modelelor”.

Dar să revenim la rochii! Atât rochiile de mireasă, cât și cele de seară se remarcă prin calitatea materialelor, croiala impecabilă, dar în special prin caracterul unic pe care îl are fiecare rochie! Despre acestea, Alina Gheorghe vorbește cel mai bine: „Rochiile noastre nu fac parte din categoria rochiilor produse în serie mare, și lucrăm cu materiale și aplicații care nu se găsesc pe piață în cantități mari pentru a putea oferi fiecărei cliente unicitatea dorită. Fiecare rochie are ceva unic, chiar dacă este vorba de mini-serie. Rochiile în ediții limitate sunt lucrate în mărimi standard, dar se pot retușa în funcție de cerințele clientei. Dacă se dorește personalizarea unui model, se pleacă de la o schiță pe care se stabilesc toate detaliile dorite, iar alegerea materialelor se face împreuna cu clienta, în funcție de cerințele ei. În plus, toate detaliile ce țin de aplicații, dantelă, broderie, sunt lucrate manual.”

Iar cum anul 2016 bate la ușă, deja ne gândim cu entuziasm la planurile pentru următorul an! Pentru ocaziile speciale la care vei participa în 2016, atelierul Alice Design îți pregătește noi modele de rochii de mireasă și rochii de seară cu care să atragi toate privirile!

­­Eva 2016

 

 

Pentru viitoarele mirese, atelierul Alice Design pregătește colecția de rochii de mireasă pentru 2016, intitulată Eva. Momentan nu este disponibilă pe site, însă Alina Gheorghe ne-a dat câteva indicii despre viitoarea colecție: „Rochiile care fac parte din colecția de mireasă pentru 2016 sunt angelice! Rochii ușoare, fluide (chiar daca avem modele tip prințesă), materiale fine, căptușeală naturală, tull englezesc și mătase 100% naturală. Mi-am dorit să fie delicată, simplă, dar în același timp interesantă, cu rochii extravagante, dar lucrate din materiale fine și ușoare care pot fi purtate de oricine, indiferent de vârstă.”

 

Așa cum și-a obișnuit clientele, Alina Gheorghe folosește cele mai bune materiale, iar ca aplicații, folosește multe perle, cristale Swarovsky, dantelă fină de tip Chantilly, și broderii lucrate manual. Croiala este făcută în așa fel încât fiecare model să avantajeze silueta miresei: „Rochiile de tip prințesă au corsete foarte bine întărite care oferă o susținere foarte bună la sâni, dar în același timp pentru femeile mai puțin dotate oferă volum. Rochiile tip sirenă au o linie fluidă care pune în valoare și o persoană mignonă, dar și una mai înaltă. Rochiile tip empire sunt create pentru a putea fi purtate de o viitoare mireasă însărcinată și oferă lejeritatea dorită, dar avem și busturi cu talie bine evidențiată pentru a subția și oferi ideea unui mijloc mic.”
 

Amour 2016

Noua colecție de rochii de seară te va duce cu gândul la romantism și senzualitate – aceasta este denumită Amour! Despre ele, Alina Gheorghe spune: „Colecția Amour este creată pentru a pune în valoare feminitatea și frumusețea fiecărei femei. Materialele fluide sunt completate de broderii fine, iar catifeaua este încununată de strălucirea paietelor. Rochiile din această colecție sunt ușoare, fine, delicate, dar în același timp senzuale”.

Colecția conține atât rochii lungi, elegante, perfecte pentru un eveniment deosebit de seară, dar și  de cocktail, mai scurte și potrivite pentru un eveniment de zi! Să-ți prezentăm câteva!

­­­Rochia de seară Amour 29 este elegantă, cu o croială care îți va pune în valoare silueta. Culoarea puternică, dar și combinația plăcută dintre paiete și dantelă, te vor ajuta să atragi toate privirile la orice eveniment! Este alegerea perfectă pentru o femeie care vrea să aibă o apariție stilată la un eveniment pe măsură!

 

Amour 38 este rochia perfectă pentru o femeie îndrăzneață, care vrea să impresioneze prin curaj și senzualitate. Croiala acestei rochii îți va pune în evidență picioarele și decolteul. Tull-ul cu buline conferă rochiei o notă deosebită, iar negrul nu se demodează niciodată și este mereu potrivit unei apariții elegante.

Poartă rochia de cocktail Amour 54 pentru a fermeca pe oricine cu aerul romantic, angelic. Baza nude se combină perfect cu dantela de tip Chantilly și tull-ul. În plus, spatele semi-decupat este elementul-surpriză al acestei rochii, conferind look-ului tău și o notă jucăușă, ușor îndrăzneață, în contrast plăcut cu imaginea generală „cuminte” a rochiei.

 

Rochia de cocktail Amour 16, care face parte din colecția de lux Alice Design, este alegerea perfectă pentru o apariție wow. Nuanța puternică de roșu, împreună cu combinația de pene de cocoș, tull, dantelă și paiete, te va ajuta în crearea unui look atât senzual, cât și stilat. Cu această rochie vei fi remarcată din prima clipă!

 

Acestea sunt doar câteva din rochiile fermecătoare și elegante ale colecției Amour 2016. Poți găsi mai multe pe site-ul atelierului, la adresa www.alice-design.ro, sau în showroom-ul Alice Design, aflat pe Calea Moșilor la numărul 100. Diversitatea modelelor poate fi o provocare, însă indiferent că optezi pentru un model senzual, îndrăzneț, sau unul romantic, jucăuș, te vei bucura de un look elegant, într-o rochie croită special pentru tine din cele mai bune materiale! Iar pentru viitoarele mirese în așteptarea noii colecții de rochii de mireasă Eva 2016, fiți cu ochii pe pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile Alice Design!