Alexandru Rafila îl acuză pe Emil Boc pentru valul 4: Poate că domnul primar îşi ia rucsacul

Amintim că mai mult de 265.000 de persoane, din peste 100 de ţări, au venit să participe la festivalul Untold, care a avut loc la Cluj-Napoca în această toamnă

„Clujul este pe locul doi. Acum nu ştiu, poate că domnul primar Emil Boc îşi ia rucsacul, aşa cum mi-a recomandat mie, şi merge să testeze prin diverse locuri publice, lumea. Se vede, dacă vă uitaţi la nivelul judeţului Cluj, că nu numai Cluj-Napoca e afectat şi multe alte localităţi sunt foarte afectate.

Şi încă un lucru: foarte multe persoane din alte oraşe, din Bucureşti, Timişoara, unde sunt incidenţe mari, au fost la acest festival (n.r. – discuţia era despre Untold), iar acum ne găsim în perioada în care rezultatele acestor concentrări mari de persoane au generat o creştere a transmiterii”, a declarat Alexandru Rafila la România TV.

Ce le transmite Emil Boc social democraților?

Primarul Emil Boc a reacționat anterior la criticile primite în urma organizării UNTOLD 2021. Astfel, edilul a spus că este conștient de injuriile primite, însă a amintit și de festivalul Saga, care s-a organizat la București.

„Și Saga nu s-a ținut la București. Pai atunci întrebati-i pe domnii de la București, care mor de grija Clujului, de ce nu spun și de București. Văd că sunt foarte mulți domni de la PSD, cărora tare mult le pasă de Cluj. I-aș invita să se uite la partidul lor și să se uite și la București și să ne lase în pace, că știm să ne manageriem orașul.

Viața merge mai departe cu oamenii vaccinați peste tot în lume. Și acest eveniment, ca orice alt eveniment care are vaccinații asigurați așa va fi și în continuare. A fost un eveniment care are maxim de control în vremuri de pandemie. Știm că acolo au fost oameni vaccinați și ei nu dezvoltă forme grave și nu pun probleme.

La fel ca la restaurant. Nu se va mai intra fără certificat verde COVID. Este nevoie de responsabilitatea fiecăruia dintre noi”, a declarat primarul Emil Boc.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin