Emil Boc răspunde criticilor! Edilul le cere social democraților să se uite și în București

Primarul din Cluj le-a transmis social democraților „să se uite la partidul lor și să se uite și la București” iar „viața merge mai departe cu oamenii vaccinați peste tot în lume”.

„Și Saga nu s-a ținut la București. Pai atunci întrebati-i pe domnii de la București, care mor de grija Clujului, de ce nu spun și de București. Văd că sunt foarte mulți domni de la PSD, cărora tare mult le pasă de Cluj. I-aș invita să se uite la partidul lor și să se uite și la București și să ne lase în pace, că știm să ne manageriem orașul.

Viața merge mai departe cu oamenii vaccinați peste tot în lume. Și acest eveniment, ca orice alt eveniment care are vaccinații asigurați așa va fi și în continuare. A fost un eveniment care are maxim de control în vremuri de pandemie. Știm că acolo au fost oameni vaccinați și ei nu dezvoltă forme grave și nu pun probleme.

La fel ca la restaurant. Nu se va mai intra fără certificat verde COVID. Este nevoie de responsabilitatea fiecăruia dintre noi”, a declarat primarul Emil Boc.

Cum a fost surprins primarul Clujului la Untold?

Primarul Clujului a încercat din răsputeri să scape să fie fotografiat, însă nu i-a ieșit. Degeaba a strigat edilul că este viața sa privată, momentul a fost imortalizat. Opinia publică a aflat, astfel, de ce nu și-a dorit Emil Boc să fie văzut.

Primarul Emil Boc a fost surprins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00, la Untold, dar a refuzat să fie fotografiat. Primarul Emil Boc era împreună cu soția lui, Oana. Cei doi se îndreptau spre Opera Maghiară, urmând, cel mai probabil, să plece acasă.

Reporterul Știri de Cluj i-a cerut o fotografie, dar primarul Emil Boc s-a întors brusc, și-a acoperit fața cu mâna și a spus că e un moment privat. “Maestre, nu vreau! E un moment privat”, a spus Emil Boc.

Oana Boc a spus inițial ca nu are nimic împotriva, dar primarul s-a opus. Probabil ca motivul reacției a fost lipsa măștii, susține sursa citată.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu