Lovitură dură pentru PNL! Un deputat liberal, prins băut la volan

Deputatul liberal Ben Oni Ardelean a fost prins băut la volan, luni seară, de un echipaj al Poliției Rutiere din Capitală. Acesta a fost oprit de un agent de circulaţie la un control de rutină, luni seara după ora 22, în Piaţa Victoriei.

Sursazilei.ro informează că aceasta se deplasa cu declarație pe proprie răspundere, având în vedere ora târzie. Agentul de poliție i-a cerut să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Deputatul PNL de Timiș consumase alcool, dar nu foarte mult, limita pentru întocmirea unui dosar penal fiind de peste 1,6 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A primit amendă

Având în vedere că nu a depășit limita pentru întocmirea unui dosar penal, deputatul de Timiș a primit o amendă, permisul fiindu-i suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Ben Oni Ardelean este unul dintre cei mai bogați parlamentari, potrivit declaraţiei de avere. Deputatul PNL, care e pastor baptist, are nouă terenuri intravilane şi unul agricol, două case de locuit şi un apartament. Ardelean mai are trei maşini, un Volkswagen, un Audi şi un BMW, spune Antena 3.