Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu vine cu vești bune. Acesta a anunațat că pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor în această iarnă pentru a se putea întreţine şi a-şi achita facturile. De asemenea, acesta a anunțat o majorare a pensiilor în următoarea perioadă pentru ca nivelul de trai al românilor să crească, punând astfel capăt sărăciei.

Totodată, el a precizat că românii merită o guvernare care să lucreze pentru ei pentru a nu mai trăi în foamete și sărăcie, având în vedere scumpirile dn ultima perioadă.

Liderul PSD a subliniat faptul că datoria partidului pe care îl conduce este aceea de a ridica nivelul de trai, punând în aplicare chiar din prima lună de guvernare pachetul social. Astfel, pensiile, alocațiile, dar și salarile şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap vor crește.  El a adăugat că inflația din România a ajuns la un nivel record, iar acest lucru nu poate fi neglijat.

„Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei. România trăieşte în săracie, foame şi frig, s-a scumpit tot ce se putea scumpi, avem o inflaţie record. De acum avem datoria să scăpăm prăbuşirea nivelului de trai, PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social, vom creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu anunță majorarea pensiilor și a salariilor

Pe lângă creșterea pensiilor, liderul PSD anunță și un ajutor în plus pentru pensionarii cu venituri mici. Mai exact, aceștia vor fi ajutați să își plătească facturile în perioada iernii.

Totodată, Ciolacu a mai adăugat că s-a săturat să audă mereu că nu există suficienți bani pentru pensionari. Tocmai din acest motiv, PSD va face eforturi pentru a aduce bani la buget, completând astfel veniturile tuturor.

Un alt aspect punctat de președintele PSD îl reprezintă criza sanitară, care trebuie stopată în cel mai scurt timp.

„Pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă. M-am săturat să aud mereu, nu sunt bani pentru oameni, PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile.

Aşa vom face şi acum, vom aduce mai mulţi bani la buget şi vom completa veniturile tuturor oamenilor. E nevoie să punem capăt haosului sanitar (…)”, a declarat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.