”Oferim acest integrator de companii low cost în zona B2B, în cadrul modului Bilete  Avion, unde furnizor este liderul mondial în soluții de tehnologie și distribuție, Amadeus, tocmai pentru că ne-am dorit să ne ajutăm partenerii să poată rezerva, mult mai ușor și mai rapid, bilete pe toate companiile aeriene, nu doar pe cursele operate de companiile tradiționale”, spune Lucian Boronea, director general Accent Travel & Events.

Noul brand (Accent Shop) este asociat sistemului avansat de rezervări (Travel Booking Systems), front office, ce integrează cei mai mari furnizori de servicii de călătorii de pe piață, oferind utilizatorilor accesul la servicii pentru zboruri, hoteluri, croaziere, închiriere mașini, asigurări și pachete turistice.

Accent Shop este un instrument dedicat agențiilor de turism care  prin intermediul platformei, pot rezerva online toată gama de servicii turistice. 

”Am investit peste 50.000 de euro în acest proiect, sumă care se adaugă celor aproximativ 500.000 de euro alocati în ultimii ani pentru investiții în tehnologie, motiv pentru care intenționăm să promovăm Accent Shop și pe piețele externe cu care avem deja contacte”, mai spune Lucian Boronea. Pentru anul 2014, Accent Travel & Events a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro.