Fostul antrenor al danezei, Michael Mortensen, a făcut dezvăluiri incendiare despre fosta sa elevă. Acesta a spus că Wozniacki a început să plângă din cauza unei discuţii cu tatăl său, Piotr.

Mortensen a antrenat-o pe sportivă în 2014, iar episodul la care face referire a avut loc în acel an, după turneul de la Dubai. Astfel, Piotr a fost extrem de nervos după ce fiica sa a pierdut meciul cu Venus Williams din semifinale.

„Caroline a pierdut în semifinale la Dubai în fata lui Venus Williams, iar Piotr a explodat. Se purta foarte dur cu ea. Îi vorbea în poloneză, n-am înteles ce a spus, dar vorbea pe un ton foarte ridicat. Piotr urla, îşi ieşise din fire, în timp ce Caroline plângea”, a povestit Mortensen, conform TV2.dk, citat de digisport.ro.

Caroline şi Piotr au avut tot timpul o relaţie dificilă şi au fost momente când jucătoarea daneză i-a cerut să nu o mai însoţească.

Caroline Wozniacki va participa la turneul de la Wuhan, care va fi transmis în direct la Digi Sport 2, în perioada 23-29 septembrie, şi o poate întâlni pe Simona Halep abia în finală, într-o reeditare a ultimului act de la Australian Open. 


Te-ar putea interesa și: