"Asa cum am promis, facem pasi importanti pentru reducerea gradului de îndatorare. Susţinerea oferită din partea acţionarilor noştri majoritari arată încrederea lor în viitorul companiei", a declarat Adrian Sârbu, preşedinte şi CEO al Central European Media Enterprises (CME), în comunicatul de presă.
Time Warner va finanţa CME cu 300 de milioane de dolari, bani care vor fi folositi pentru rascumpararea anticipată a unor imprumuturi scadente în 2013, 2014 şi 2016. Consiliul CME a fost sfătuit pentru tranzacţie de  J.P. Morgan, iar Time Warner a fost sfătuit de  Citigroup Global Markets.

Time Warner si omul de afaceri Ronald Lauder au fost de acord sa cumpere 11,5 milioane de acţiuni CME de clasa A la un preţ al acţiunii de 7,51 de dolari. La rândul ei, CME va rambursa imprumutul catre Time Warner din banii obţinuti prin majorare de capital. În cazul în care la CME nu rambursează împrumutul la timp, acesta poate fi convertit în actiuni CME, iar Time Warner ar putea ajunge la un capital de 49,9% din CME.
Ultimele rezultate financiare ale grupului au arătat o scădere de 2,7% a profitului operational în 2011 cu 2,7% față de anul precedent. Astfel, profitul operaţional a ajuns la 46,9 milioane dolari şi include profitul realizat de posturile Pro TV, Pro TV Internaţional, Acasă, ProCinema, Sport.ro, MTV România şi Pro TV Chişinău.