UNIFARM are un nou director interimar! 

Adrian-Marius Dobre a fost numit director interimar al Companiei Naționale UNIFARM. Cu toate că numirea sa nu a fost publicată în Monitorul Oficial sau pe site-ul companiei, surse din Ministerul Sănătății au confirmat numirea pentru dcnews.ro.

Înainte de a fi numit director interimar al Companiei Naționale UNIFARM, Adrian-Marius Dobre a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii în perioada 2015-2016 și în perioada 2017-2020. De asemenea, el a fost și purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat (PSD).

Adrian-Marius Dobre are un CV impresionant

În CV-ul publicat pe site-ul Ministerului Muncii se arată că a absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Capitală. De asemenea, el deține mai multe mastere, precum: Marketing și Comunicare de la Academia de Studii Economice, Master of Business Administration de la Open University din Marea Britanie, Securitate și Apărare Națională de la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” și Relații Internaționale și Studii de Securitate de la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

Fostul șef UNIFARM este vizat într-un alt dosar de corupție

Numirea directorului interimar al UNIFARM vine după ce fostul șef, Adrian Ionel, a fost vizat într-un alt dosar de corupție. Procurorii secției de combatere a corupției din cadrul DNA au dispus începerea acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar timp de 60 de zile, începând cu data de 4 decembrie 2020 a fostului șef UNIFARM.

El a fost pus sub control judiciar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.