Fiul lui Florin Salam zdrobește zvonurile! În ce stare se află renumitul manelist? Dani Stoian: A ajuns într-o pasă mai puțin bună

Multe persoane s-au întrebat despre starea de sănătate a lui Florin Salam, în contextul în care renumitul manelist a apărut tot mai puțin în spațiul public. În acest context, fiul său a reacționat fanilor și le-a spus care este, de fapt, situația.

Astfel, acesta a postat pe pagina sa Facebook răspunsuri la toate întrebările fanilor și a clarificat de ce artistul apare, din ce în ce mai puițin, în public.

Informațiile transmise de Dani Stoian

Dani Stoian a dezvăluit că tatăl său este foarte bine, contrar zvonurilor din ultima vreme. Așadar, Florin Salam nu se află în spital iar fanii acestuia nu mai au motiv de îngrijorare. Totuși, nu trece nici printr-o perioadă tocmai ușoară, transmite fiul lui.

Nopțile pierdute la evenimente și oboseala acumulată și-au spus cuvântul iar manelistul ia un tratament pentru a se încărca cu forțe proaspete.

„Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, este scris în postarea realizată de fiul lui Florin Salam.

De asemenea, Dani Stoian le-a transmis fanilor să înceteze din a-i trimite sute de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui său. Dacă era ceva grav, spune el, cu siguranță transmiteau public. Totuși, Dani Stoian a ținut să mulțumească tuturor pentru grijile pe care și le-au făcut, asigurându-i că în cel mai scurt timp, artistul va reveni pe scenă.

Ce spunea anterior impresarul Dan Bursuc?

Amintim că zvonurile cu privire la starea de sănătate a lui Florin Salam au plecat și de la faptul că artistul nu a fost la parastasul fostei soții.

„Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc”, a declarat  impresarul Dan Bursuc.

Sursă foto: YouTube