Răsturnare de situație în cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu dă ancheta peste cap cu un nou video în care ar fi chiar Luiza. Acesta a declarat că familia sa a recunoscut-o.

Deși bunicul fetei a declarat că este Luiza sută la sută, Monica Melencu susține că fata fin filmare nu este fiica sa.

„Nu este Luiza, nu este. Nu o recunosc, după faţă, după nas, nu e ea. Eu aşa cred, că nu e ea!”, a spus Monica Melencu la Antena 3.

Bunicul susține că fata din video seamănă cu Luiza.

“După pozele care ni s-au arătat, eu pot să spun că este Luiza. Pe una dintre pozele pe care le-am văzut se vede foarte clar. E Luiza două sute la sută, nu sută la sută”, a declarat bunicul fetei pentru România TV.

Bărbatul recunoaşte că în înregistrare nu se poate distinge bine vocea Luizei, însă din fotografii este clar pentru el că tânăra respectivă este nepoata lui.

“Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza […] Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local […] Eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine”, a declarat bunicul Luizei.