Ne-am dorit cea mai bună, cea mai completă şi cea mai competitivă vopsea super premium din piaţa autohtonă, am investit în cercetare şi în tehnologie şi am reuşit. Sperăm că piaţa este pregătită pentru o vopsea all – inclusive”, a declarat Bogdan Pîrvu, CEO AdePlast. 

Aeria Gold cu Porus X este cea mai nouă vopsea superlavabilă pentru interior fabricată de AdePlast, pe baza unei formule create de inginerul chimist Doina Obreja, şeful laboratorului de cercetare – dezvoltare produse umede AdePlast Ploieşti. 

Noua vopsea superlavabilă, folosită la finisaje, este un produs super premium, care îndeplineşte toate standardele de igienă şi are caracter nepoluant. 

'Renovarea unui spaţiu, zugrăvitul, produce mult deranj, iar aşteptările sunt pe măsura deranjului. Alegerea unui produs complet, te ajută să termini treaba mai repede şi să conferi spaţiului luminozitate şi căldură ambientală. La toate acestea ne-am gândit când am creat această vopsea. Toate ingredientele au fost alese într-o manieră selectivă astfel încât acest produs să satisfacă toate cerinţele unui finisaj profesional', explică Doina Obreja. 

AdePlast a investit peste 7 milioane de euro în fabricile sale de vopsele şi tencuieli decorative amplasate pe platformele industriale de la Ploieşti şi Oradea. Doar pentru acest produs, AdePlast a investit în cercetare, în tehnologie şi în promovare peste un milion de euro. 

Aeria Gold cu Porus X este o vopsea foarte rezistentă, potrivită pentru suprafeţele ce necesită o curăţare frecventă. Un singur strat este suficient pentru o acoperire integrală şi un perete imaculat. Peretele va avea un aspect mat, cu o textură mătăsoasă la atingere. Aeria Gold cu Porus X poate fi utilizată pentru vopsirea tuturor suprafeţelor pe bază minerală – tencuieli de var-ciment, de ciment-var, gleturi de ipsos, zidării din cărămidă, BCA, plăci de ipsos, plăci de gips-carton, beton. Suprafaţa pe care este aplicată se poate curăţa cu detergenţi caznici, uzuali, ne fiind necesare soluţii speciale de curăţare. 

Albul intens şi proprietăţile nepoluante o încadrează ca fiind eficientă pentru spaţiile cu standarde ridicate de igienă precum spitale, clinici şi cabinete medicale, maternităţi, şcoli, grădiniţe, restaurante etc, precum şi pentru orice alte încăperi supuse la decontaminări frecvente. 

AdePlast este cel mai important producător român de materiale pentru construcţii, cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman. 

AdePlast a investit peste 7 milioane de euro în fabricile sale de vopsele şi tencuieli decorative amplasate pe platformele industriale de la Ploieşti şi Oradea. Doar pentru acest produs, AdePlast a investit în cercetare, în tehnologie şi în promovare peste un milion de euro. 

Fabrica de la Oradea are o capacitate de producţie de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone/an vopsele şi tencuieli decorative şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă şi capacitatea de producţie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF. 

Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone/an, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, la care se adaugă o fabrică de vopsele, tencuieli decorative, lacuri şi emailuri, cu o capacitate de 50.000 tone/an. 

La Roman, AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone/an şi o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

Sursa: Agerpres