Atacurile dintre fostul comisar european, Corina Crețu și Viorica Dăncilă continuă. Premierul o acuză că nu a ajutat deloc România din poziția de comisar pe care a deținut-o.

„Din păcate, nu am văzut până acum foarte mult cum au ajutat România comisarii pe care noi i-am trimis la Bruxelles.”, a spus Viorica Dăncilă, vineri, la Brăila.

Corina Creţu a răspuns printr-o postare pe Facebook. Viorica Dăncilă își continuă campania de denigrare în ciuda eforturilor pe care le-a făcut pentru România cât timp a fost comisar european.

„Pe întreg parcursul mandatului meu, eu una nu am putut uita țara din care provin – iar Doamna Prim-Ministru știe foarte bine eforturile pe care le-am depus pentru România, dar continuă în mod absolut gratuit campania de denigrare a mea începută de luni de zile.”, a scris Corina Creţu.

Fostul comisar european a încheiat postarea ironizând practic proiectele guvernului care nu au existat.

„Singurul lucru pe care l-aș mai fi putut face este, eventual (ca o ironie, desigur), să scriu de una singură, în locul Guvernului, proiectele care nu există, să mă ocup de implementarea efectivă a lor și să produc din neant facturile pentru lucrările care nu sunt efectuate, astfel încât să putem face și plățile pentru ceva ce nu există de fapt.”