Se lasă cu scandal în cazul groaznic din Caracal. Avocatul familiei Luizei aduce acuzații extrem de grave anchetatorilor. Tonel Pop spune că procurorii au copiat tot ce se afla pe telefoanele, laptopul și aparatul de fotografiat al lui Dincă, dar nu doresc să spună au găsit acolo. Avocatul cere ajutorul jurnaliștilor și al societății pentru a face presiuni asupra oamenilor legii.

”Este un joc de-a v-ați ascunselea între mine, presă și procurori. Ei încearcă să nu aflăm prea multe, ne ascund informațiile. Nici eu nu primesc informații, pe dumneavoastră vă țin în beznă, vă oferă doar ce informații vor ei.

Cer ajutorul opiniei publice pentru a pune presiune să scoată cât mai repede datele din acele telefoane. Să vină Parchetul să ne spună, dacă se poate, ce este în acele date de stocare. Problema este că au copiat acele informații, dar nu ne arată ce este acolo. Ei au pus batista pe țambal! Procurorii au toate informațiile și nu vor să le deschidă, să ne spună tuturor ce este acolo. Nu ni se spune ce este în acele telefoane și trebuie să aflăm.

Este vorba despre un aparat de fotografiat extrem de performant. Este clar că numai un pasionat de fotografie investește atâția bani într-un astfel de aparat.”, a spus Tonel Pop.